Rozpočtová diera je kreditná karta národných vlád - Hölcz, Róbert
Kriteriálna zadĺženosť eurozóny na začiatku krízy a jej dnešné plnenie. Opatrenia na znižovanie rozpočtových dier. Mechanizmus fungovania ochranného valu. Menové politiky centrálnych bánk. Situácia na globálnych finančných trhoch.