Trichet sadzby zyšovať nebude - Tóth, Richard
Európska centrálna banka naštartovala posledné kolo znižovania sadzieb v roku 2008. Postup FEDu a nezamestnanosť v USA. Vysoký verejný dlh štátov a domácností v krajinách eurozóny. Fiškálna reštrikcia a inflačné riziká. Konsolidácia dlhov a znižovanie deficitov.