Corporate responsibility systems in the Slovak Republic & in the Czech Republic - Dubcová, Gabriela, 1968-
Postavenie aktuálnych tém v oblasti zodpovedného podnikania. Definícia, prístupy, vedecká báza a praktické aplikácia. Činnosť Európskej komisie na podporu zodpovedného podnikania.