<Ľ> Impact de la crise actuelle sur le marché du travail dans les pays de ľ Union européenne - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Vplyv súčasnej finančnej a hospodárskej krízy na trh práce v krajinách Európskej únie. Nárast nezamestnanosti. Údaje o nezamestnanosti podľa veku a vzdelania. Sociálna politika a politika zamestnanosti v čase krízy. Flexibilita a trh práce. Podpora v nezamestnanosti.