Konsolidácia rozpočtových dlhov pozná osvedčené receptúry - Hölcz, Róbert
Dlhová kríza a škrtanie verejných výdavkov. Ozdravovanie verejných financií a konkrétne opatrenia vlády. Znižovanie deficitu a zvyšovanie daňových a odvodových príjmov. Spravovanie verejných financií. Zmeny v dôchodkovom systéme.