Zarábajú Česi viac ako Slováci? - Holý, Dalibor
Zhody a odlišnosti vo vývoji miezd do roku 2002 v ČR a v SR a ich podobnosť od rozdelenia bývalého Československa. Vývoj miezd v jednotlivých odvetviach. Vzdelanie a triedenie podľa medzinárodnej klasifikácie zamestnaní ISCO. Konkurencieschopnosť na spoločnom trhu práce.