Vnímavosť spoločensky zodpovedného podnikania spoločnosťami vo východoslovenskom regióne - Halagová, Lýdia
Pojmy týkajúce sa spoločensky zodpovedného podnikania. Súčasný stav problematiky spoločensky zodpovedného podnikania na Slovensku. Výsledky prieskumu.