Európska dopravná infraštruktúra novej generácie - Hansenová, Heda
Nová generácia európskej dopravnej infraštruktúry a zapájanie nákladnej železničnej dopravy do globálneho obchodu. Kvalita svetovej železničnej nákladnej prepravy. Preťaženosť európskych prístavov. Zmeny v medzinárodnom podnikaní novej ekonomiky.