Introduction to Open Technology Innovation - Jemala, Marek
Impulzy pre využitie stratégie otvorených inovácií (SOI), hlavné bariéry a faktory úspešnosti. Základné formy širšej otvorenej inovačnej spolupráce. GIS (globálne inovačné siete) a SOI.