Controlling ako nástroj znižovania nákladov v podniku - Foltínová, Alžbeta
Možnosti znižovania nákladov v podniku. Nákladové determinanty. Zdroje znižovania nákladov. Prostriedky znižovania nákladov. Využitie moderných trendov v manažérskom účtovníctve. Prístupy k znižovaniu nákladov v pokrízovom období.