Motivácia k výkonu v organizácii - Birknerová, Zuzana
Výkonová motivácia vo výrobnom podniku. Rozdiely vo výkonovej motivácii medzi manažérmi a výkonnými pracovníkmi, medzi respondentmi s vysokoškolským a stredoškolským vzdelaním a medzi mužmi a ženami. Prezentácia výsledkov výskumu motivácie k výkonu.