Slovenský eHealth vychádza z katalógu vyše 650 potrieb - Mittelmann, Zuzana
Katalóg služieb slovenského zdravotníctva a informatizácia zdravotníctva. Základné informácie o zdravotnej starostlivosti a zdravotnom poistení v Slovenskej republike. Podrobný zoznam a informačnú webstránku v jazykoch EÚ má Slovensko ako jediná krajina v Európe.