Kdy nastavovat více skupin talentů v podniku? - Jindřich, Tomáš
Vymedzenie základných pojmov: talent, talent management, riadenie talentov, úloha vzdelávania v podniku v rámci a mimo riadenia talentov. Popis rôznych druhov talent managementu v podnikoch. Nastavnie ukazovateľov a kritérií pre talent management. Úvaha nad finančnou náročnosťou riadenia talentov.