Řešení hospodárske krize - dopady na podnikatelský sektor - Čevorová, Nina
Pohľad na súčasnú ekonomickú krízu. Makroekonomické pozadie. Možnosti makroekonomických protikrízových opatrení. Dopady makroekonomických opatrení na podnik. Globálna ekonomická kríza a Česká republika. Globálna ekonomická kríza a Slovenská republika. Globálna ekonomická kríza a Austrália.