Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 2003 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľoch Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2003, Clive William John Grangerovi za rozpacovanie analýzy ekonomických časových radov so spočnými trendami a Robertovi Fry Engleovi za rozvinutie analýzy ekonomických časových radov a s časovou premenlivou volatilitou.