Kombinované vzdelávanie - Stradiotová, Eva, 1963-
Kombinované vzdelávanie ako vzdelávanie integrujúce informácie s využitím komunikačných technológií a počítačom podporovanú komunikáciu. On-line vzdelávanie a tradičné vzdelávanie. Porovnanie kombinovaného vzdelávania a tradičnej výučby v triede.