Viacslovné termíny ako relevantná súčasť odbornej slovnej zásoby - Borsuková, Hana
Slovotvorné postupy a vytváranie viacslovných termínov pri tvorbe nemeckej odbornej komunikácie. Súlad so všeobecným jazykom a tvorba nemeckých odborných termínov. Výskum odbornej slovnej zásoby, najmä z hľadiska slovotvorby. Sémantické štruktúry.