Některé otázky politické ekonomie nadnárodních společností - Evan, Tomáš
Teória priamych zahraničných investícií. Postup vlád rozvinutných trhových ekonomík. Podstata nadnárodných spoločností. Vývoj teórií nadnárodných spoločností. Podstata firmy podľa Ronalda Coaseho.