Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 2004 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľovi Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2004 Finn Erling Kydlandovi a Edward Christian Prescottovi za prínos k rozvoju dynamickej makroekonómie.