Kultúra a jazyk vo výučbe cudzieho jazyka - Harajová, Alica
Medzikultúrna komunikácia a kultúrna odlišnosť obyvateľov ako prejav globalizácie v mnohých sférach spoločenského života. Kompetencie pre styk s cudzími kultúrami a s vlastnou kultúrou. Kultúrne učenie a kontrasty kultúrnych skúseností. Teória interkultúrneho učenia.