Výsledky analýz transakcií na trhu s poľnohospodárskou pôdou v roku 2008 - Buday, Štefan
Výsledky analýz monitorovania kúpno-predajných cien a výmer predanej poľnohospodárskej pôdy podľa zavkladovaných zmlúv v Katastri nehnuteľností v roku 2008.