Rozvoj vinárstva v tokajskej vinohradníckej oblasti v súčasných ekonomických a trhových podmienkach - Eftimová, Jarmila
Vyhodnotenie súčasného stavu rozvoja malého a stredného podnikania v tokajskej vinohradníckej oblasti. Načrtnutie riešenia, ktoré by znížilo na minimum nepriaznivé dôsledky ekonomickej krízy.