Svetový obchod v priesečníku medzinárodnej finančnej krízy: konzekvencie a výzvy - Baláž, Peter
Vývoj medzinárodného obchodu. Zmeny v teritoriálnej a tovarovej štruktúre medzinárodného obchodu. Vývoj po roku 2007. Svetový vývoz tovaru podľa regiónov. Zmeny v tovarovej štruktúre medzinárodného obchodu.