K otázkam komunikácie na vysokej škole obchodnovedného zamerania - Holubcová, Ivana, 1982-
Vedecké komunikácia. Vymedzenie a potreba vedeckej komunikácie a komunikácie vedy. Zručnosti vedeckých pracovníkov potrebné v procese vedeckej komunikácie. Komunikácia s odbornou verejnosťou. Model komunikácie vedy s verejnosťou. Formy vedeckej a pedagogickej komunikácie. Prezentácia a jej tvorba. Vhodné a nevhodné prvky prezentácie. Štruktúra prezentácie.