Chudoba a sociálne vylúčenie v krajinách EÚ a vybrané nástroje ich riešenia - Ošková, Silvia, 1979-
Analýza základných indikátorov chudoby a sociálneho vylúčenia v krajinách EÚ a možné prístupy ku ich riešeniu. Hlavným nástrojom harmonického zisťovania v oblasti chudoby a sociálneho vylúčenia v EÚ je štatistické zisťovanie EU SILC.