Nové trendy v riadení nákladov - Kaizen metóda - Serina, Pavol
Vznik a vývoj metódy Kaizen. Prepojenie Kaizen metódy s metódou cieľových nákladov. Faktory implementácie metódy cieľových nákladov v japonských podnikoch. Princípy a predpoklady implementácie Kaizen metódy. Segmenty Kaizen metódy. Prínosy Kaizen metódy.