Implementace a využití Balanced scorecard v malých a středních podnicích (SMEs) - Tkáč, Karel
Aplikácia Balanced scorecard v malých a stredných podnikoch. Balanced scorecard ako súčasť systému strategického manažmentu. Charakteristiky malých a stredných podnikov. Tvorba systému strategického manažmentu v SMEs založeného na Balanced scorecard. Strategické ciele a perspektívy.