Tvorba dištančného materiálu vyžaduje využitie rôznych učebných štýlov a prístupov - Pätoprstá, Jana
Tvorba dištančného materiálu a využívanie známych, overených pedagogických metód a postupov. Charakter systémovej práce, pomocou ktorej dokážeme dosiahnuť výborné pracovné výsledky našich študentov.