Balanced scorecard - nástroj pre strategický controlling - Tóth, Miroslav, 1961-
Metóda Balanced scorecard (BSC) ako komplexný kontrolingový nástroj strategického riadenia podniku. Základná schéma metódy BSC. Integrácia metódy BSC do kontrolingového systému podniku. Dotazníkový prieskum, do akej miery sa podniky stotožňujú s teoretickými poznatkami a na základe nich sa snažia používať BSC v praxi. Oblasti používania metódy BSC. Porovnanie použitia metódy BSC v podnikoch SR a ČR pre vybrané oblasti. Prehľad najdôležitejších aspektov brániacich intenzívnejšiemu vyiužitiu BSC v praxi.