Prvá účtovná závierka podľa IAS 1 - Jurenková, Dana
Zostavenie účtovnej závierky podľa Medzinárodných účtovných štandardov (IAS/IFRS) s dostatočnou vypovedacou schopnosťou. Oboznámenie sa s klasifikáciou položiek. Využívanie poradenských spoločností. Základné princípy zostavovania účtovnej závierky podľa IAS/IFRS.