Harmonizácia finančného výkazníctva a dosahy na ohodnocovanie úverových a menových rizík - Markovič, Peter, 1974-
Harmonizácia slovenského, európskeho a amerického účtovníctva. Prijatie Medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS. Zobrazovanie záväzkov a položiek majetku v najvernejšej hodnote platnej v momente zverejnenia. Stav účtovného zobrazenia menových a úverových derivátov v SAS. Investičná stratégia a oceňovanie finančných nástrojov.