Meranie a posudzovanie prínosov informačných technológií vo verejnej správe - Potisková, Ingrid
Efektivita je kľúčovou pre drvivú väčšinu podnikateľských subjektov a inak by tomu nemalo byť ani v prípade hospodárenia s verejnými prostriedkami na úrovni financovania administratívy verejnej správy. Zavedenie e-Government-u a úspory pre štát.