Brainstorming v obchodných rokovaniach Kreatívna technika riešenia problémov - Helmová, Milena, 1954-
Problémy sú súčasťou života a konania ľudí, teda i obchodných rokovaní. Čo je problém a ako sa dá prekonať. Kreatívne riešenie problémov. Brainstorming.