Vplyv tempa inovácií a informačnej explózie na vzdelávanie - Retová, Janette
Potreba vysokokvalifikovanej pracovnej sily. Informačná explózia a zameranie na kľúčové kompetencie. Získavanie kľúčových kompetencií. Význam informačných technológií vo vzdelávaní.