Charakteristika kreditných derivátov - Ponecová, Gabriela
Kreditné deriváty ako špecifická skupina finančných derivátov. Podstata a vybrané druhy kreditných derivátov. Účel vzniku kreditných derivátov. Podkladové nástroje kreditného derivátu. Kreditná udalosť a kreditné riziko.