[Nemecký odborný text ako predmet prekladu] - Lišková, Danuša
Recenzia na monografiu autorky Kataríny Seresovej s názvom Nemecký odborný text ako predmet prekladu. Autorka podrobuje odborný ekonomický text analýze z pohľadu prekladu. Pri spracovaní uvedenej témy využila pomerne značný počet odborných materiálov z danej oblasti. Jednotlivé kapitoly vystihujú podstatné problémy a vzájomné súvislosti. Autorka člení problematiku do šiestich kapitol.