Predpokladaný vývoj svetovej ekonomiky v roku 2010 - Lysák, Ladislav
Globálna kríza a jej dôsledky na začiatku roka 2010. Prognózovaný vývoj HDP a inflácie v začínajúcom roku 2010. Náznaky oživenia svetovej ekonomiky vďaka Číne, Indie, Brazílie, Mexika, Indonézie ... Dlhová kríza v eurozóne - najviac sa prejavuje v Grécku.