Nesprávne vnímanie utopených nákladov ako spúšťač neefektívnej alokácie podnikového kapitálu - Šinský, Michal
Utopené náklady (sunk costs) ako špeciálna kategória nákladov podniku sú osobitným druhom nákladov. Finančná teória a nesprávna percepcia (sunk cost effect) utopených nákladov. Kapitálové rozpočtovanie a finančná racionalita. Smery systematickej SCE.