Humanizácia v cudzojazyčnom vzdelávaní v procese výučby konverzácie - Kanisová, Zdenka
Humanizácia v cudzojazyčnom vzdelávaní. Učenie a vzdelávanie ako celoživotný proces chápaný v širších dimenziách a vzťahoch. Osobnosť učiteľa a osobnosť študenta. Didaktické postupy a metódy pri realizácii cieľov humanizácie vo výučbe cudzích jazykov. Interaktívny vzťah medzi učiteľom a študentom. Aplikácia cieľov humanizácie vo výučbe konverzácie.