E-business intelligence for e-business strategies - Hasan, Jamal
Elektronický obchod, význam elektronického obchodu, využitie internetu. Inteligencia elektronického obchodu - využitie pre stratégie elektronického obchodu. Výhody tvorby modelov elektronického obchodu. Účinky a dosah internetu. Cieľ inteligencie elektronického obchodu. Diskusia.