Nevyhnutnosť spolupráce univerzít s hospodárskou praxou - Šúbertová, Elena
Spolupráca univerzít s hospodárskou praxou. Orientácia na aktuálne potreby vedy a praxe. Kvalitné vzdelávanie študentov a ocenenie pedagógov. Kombinovaná spolupráca s praxou a riešenie projektov. Aktuálne ekonomické problémy a konkurencia na trhu práce.