Teoretické a praktické otázky protiinflačnej politiky v súvislosti s trhom práce - Poláčková, Hana, 1968-
SR v základných makroekonomických ukazovateľoch. Vývoj ekonomiky SR krátko pred vstupom do EMU a po vstupe do Hospodárskej a menovej únie. Cenová stabilita ako jeden zo základných makroekonomických ukazovateľov. Faktory ovplyvňujúce reálnu ekonomiku.