Laut als kleinste sprachliche Einheit im Deutschen - Forschungsgegenstand der normativen Phonetik - Adamcová, Lívia
Skúmanie hlásky ako najmenšej jazykovej jednotky a jej postavenie v systéme ostatných jazykových znakov. Niektoré dôležité jazykovedné teórie, ktoré sa venujú popisu a charakteristike nemeckej hlásky z diachrónneho a synchrónneho hľadiska.