A VEC model of the Czech and Slovak economies - Hančlová, Jana
Dlhodobá štruktúra makroekonometrického modelu pre českú a slovenskú ekonomiku. Dlhodobá štruktúrna modelingová stratégia. Hodnotenie a testovanie makroekonometrického modelu.