Význam a charakteristika obalového dizajnu - Kačeňák, Igor
Všeobecné fakty a vzťahy priemyselného dizajnu. Obalový dizajn a jeho aplikácia v praxi. Charakteristika obalového dizajnu. Obalový dizajn a globalizácia. Obalový dizajn v marketingu. Úlohy obalového dizajnu. Prostriedky obalového dizajnu.