Solventnosť ako nástroj inovácie riadenia poisťovne - Majtánová, Anna
Teoretické vymedzenie solventnosti poisťovne. Charakteristika riadenia rizík. Riziková analýza poisťovne. Najvýznamnejšie riziká poisťovne. Aktuálny stav riadenia rizík v slovenských poisťovniach.