Prípadové štúdie - kreatívny prístup vo vyučovaní obchodnej angličtiny - Pašková, Hana
Využívanie prípadových štúdií pri výučbe obchodnej angličtiny. Rast tendencie ich využitia v jazykovej výučbe, čo vyplýva zo skutočnosti, že tieto materiály poskytujú zaujímavý, atraktívny a vysoko špecializovaný zdroj informácií. Prípadové štúdie zohrávajú dôležitú úlohu tak pri zdokonaľovaní obchodnej angličtiny, ako aj odborných vedomostí študentov. Zároveň ich motivujú ku kreativite a kritickému mysleniu.