Angličtina ako medzinárodný jazyk - súčasná situácia a perspektívy - Pašková, Hana
Faktory, ktoré aj dnes podporujú rozširovanie angličtiny vo svete. Faktory, ktoré ovplyvnia postavenie angličtiny ako medzinárodného jazyka v budúcnosti. Dominantné postavenie angličtiny - negatívne dôsledky. Pozícia angličtiny na Slovensku.