K vývoju ekonomického myslenia v kontexte prírodných zdrojov - Woltemar, Richard
Ekonomické myslenie v kontexte prírodných zdrojov. Klasické ekonomické myslenie. Marginalistická revolúcia. Ekonomické teórie fyzikálnych zákonov. Bioekonómia. Ekologická ekonómia a priemyselná ekológia.