Nejasná budúcnosť kola rokovaní WTO z Doha - Ščepán, Michal
Svetová obchodná organizácia a liberalizácia svetového obchodu. Stručný prehľad fungovania WTO a popis rokovacieho kola z Doha a jeho neúspechy. Problematika rozvojových štátov v rámci WTO a náčrt dopadov na prípadné neúspešné zavŕšenie tohto rokovacieho kola.